УСЛУГИ / ВЪНШНА РЕКЛАМА / СВЕТЕЩИ И НЕСВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ

Паното или рекламният надпис, или табелата е елементът, по който ако, както е казано в поговорката, че «човека го посрещат по дрехите», то първото впечатление за магазина, ресторанта, фитнес клуба или търговския център може да се определи преди всичко по паното или рекламният надпис, или табелата.

От уникалната идея, майсторския дизайн и технология, които са били използвани за производството на вашите пано или рекламен надпис, или табела до голяма степен зависи дали ще поиска потенциалният купувач да посети вашето заведение или офис или ще го подмине. Отчитайки и факта, че съвременните пано или рекламен надпис,или табела са многофункционални и носят най-малко две основни функции – информационна и рекламна, да се оцени значението на наличието на фирмата да има добро пано или рекламен надпис, или табела, като ефективен инструмент за комуникация с потребителя е почти невъзможно.

Лайтбокс (lightbox) е светеща кутия, която може да се използва и като пано или рекламен надпис, или табела или като самостоятелен рекламен носител.

Ярките и привлекателни светлинни изображения, креативните дизайнерски находки, които се използват в производството на съвременните Лайтбоксове, дават на компанията допълнителни възможности за повлияване на потребителите, особено в тъмната част от деня. Неоспоримата надеждност и функционалност са основните предимства на Лайтбокса, които го правят един от най-популярните рекламни носители по целия свят.