УСЛУГИ / БРАНДИРАНЕ / АВТОМОБИЛИ

Облепване на автомобили-една от най-ефективните форми на реклама. Това се дължи на факта, че при брандиране на автомобили, предимно фирмени, те се движат по пътищата и биват забелязани от хиляди потенциални клиенти и партньори всеки ден.

Облепянето на фирмените автомобили и други транспортни средства може да бъде частично – с лого или надписи от рязано фолио, или цялостно – облепени изцяло с напечатана визия.

Използването на обществения транспорт като начин за реклама, чрез брандиране на автобуси, трамваи, тролеи, влакове или метро е също така много популярна и ефективна форма на реклама. Чрез нея се достига динамичната аудитория, която предвижвайки се до работа или вкъщи е обект на нашата рекламна кампания. Този ефект е още по-засилен от размерите на превозните средства, които достигат над 100м2. По друг начин казано, рекламата върху превозни средства е един подвижен мегаборд.

Качественото брандиране е една от предпоставките за успех на този вид реклама и добър имидж на фирмата. За тази цел ние разполагаме с добре подготвен екип, висококачествена техника и работим само с качествени PVC фолиа и ламинати.